Höst 2022

BrÖtz no. 850 26/10 19:00
Georgia Wartel Collins-solobas + Post Sun Vision

ÄNDRING I PROGRAMMET!

Georgia Wartel Collins-solobas 

…………………………………………………………………

Luigi Bozzolan pianosolo utgår…. återkommer längre fram i tiden

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Georgia Wartel Collins-solobas 
 
Georgia Wartel Collins- utforskar basens rika klangvärd i fritt skapande där intuition, rörelse och närhet är vägvisarna i erfarenhetens alla vindlingar och möjligheter.

Post Sun Vision

Alice Hernqvist-piano

Aaron Mandelmann-bas
Mario Ochoa-trummor

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Post Sun Vision
is a modern jazz trio which has been said to posses the ability to drive the genre forward. With a unique sound and compositions they have been described as one of Swedens most promising jazz groups. They have been awarded ‘Nordic Jazz Comets’ of Sweden in 2020 and received several scholarships and other achievements. Among them are Jubelfonden, Lejonstipendiet and a long term residency at Musik i Syd, Sweden.
They released their first self titled album in 2017 and will be releasing their second album in January 2021 at AMP records, Oslo.

As a trio they have toured in Italy, Poland and Scandinavia and played at stages and clubs such as EFG London Jazz Festival, Ystad Sweden Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival, Fasching and many more.
AARON MANDELMANN

Bass player and composer from Simrishamn, Sweden. Also a member of groups such as the grammy nominated septet Megalodon Collective, Iris Trio, We Are and Aaron Mandelmann quintet among others. He has toured extensively in the whole of Europe and Scandinavia on the scene for contemporary jazz for many years and has, among other achievements, been announced the winner of Jazzintro, been nominated for Norways “young jazz musician of the year” in 2016 and received the city of Malmös’ cultural scholarship for artistic development in 2019.
ALICE HERNQVIST
Pianist and composer from Lund, Sweden. Also a member of projects such as Cassius Lambert, Emil Bishara, Lubbe Trio, Alice Hernqvist quartet and many more. She is frequently playing on the national scene for contemporary jazz and has toured and played at clubs and festivals in Norway, Germany, Israel, Italy and Poland and has been awarded scholarships and prizes from Rotary, Lions, Jubelfonden and Lund University
MARIO OCHOA

Drummer and composer from Tranemo, Sweden. Mario is an active artist on the scene for modern jazz as well as other performative arts as a composer and project leader. He also works with groups such as the award winning trio Curly Camel, Josgrejen, Superheavy and the performing arts collective 11th House Collective. His projects have taken him to places like Australia, South Africa, Turkey as well as all around Europe and Scandinavia and he has received awards such as the Kultur i Väst Jazzaward in 2012, Young Nordic Jazzcomets – jazz group of the year in 2012, Jubelfonden among others.

INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se
FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 19.00
Konsertstart: 19.30
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgProgrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/…/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528