Vår 2021

BrÖtz streaming no.37 YouTube : brotzbrotzbrotz 14/4 8pm

Boel 5

Boel Mogensen – Kontrabas och komposition
Maja Kirchhoff – Sång
Merje Kägu – Gitarr
Adrian Åsling Sellius – Klarinetter
Julia Schabbauer – Trumset

Boel 5
Livmodern släpper ifrån sig ett av sina ägg. Celler delar sig, vi lever och vi dör. Livet består av separation. Separationer och frigörelse.
Ett frö släpper från sin blomma.
Ibland blir vi rädda för att gå isär. Rädslan för att bli sårad gör oss blinda och vi försöker fly från det faktum att något håller på att gå sönder. Detta för att märka att vi i slutändan orsakat just de sprickor vi var rädda för att hitta.
Kanske finns det mening med att saker går isär. Frön som släpps för vinden blir plantor på nya platser, relationer som tar slut öppnar upp för att kunna gå vidare. Det är först när något gått sönder som det kan lagas.
Däri hittar vi det vi kallar livet.