höst 2023

BrÖtz no. 882 29/11 19:30
Tim Perkis and Ric Louchard + Don-Qui Five

                               :::::::::::::::::::::: Musikstuderanden Gratis! ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tim Perkis

and

Ric Louchard

electronics and piano
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ric Louchard is a composer and pianist living in the San Francisco Bay Area. He has been active as a classical pianist, including studies in Baroque performance with harpsichordist Fernando Valenti, piano with Adolf Baller, and has made award-winning recordings of classical piano solos, the music of Scott Joplin, and 18th century music for recorder and harpsichord.
Mr. Louchard’s compositions are diverse in style; he has composed for solo instruments, small ensembles, chamber opera and orchestra. His influences include Berio, Cage, Ligeti, Sun Ra, Ornette Coleman and Cecil Taylor. He performs with musicians from the jazz, free jazz, classical and free improvisation worlds, and his work in recent years includes composed music, improvisation combined with composed music, free improvisation, and storytelling.
 
TIM PERKIS is a well-known figure in the worlds of improvised and electronic music. Over the course of decades he has played his unique computer-based electronic instruments with hundreds of musicians, including many of the leading players in free improvisation from Europe and the US. He is also a founding member of several electronic music ensembles, including FuzzyBunny, Splendor Generator and the pioneering computer network band The Hub. Recordings of his music are available on the Artifact, Tzadik, New World and EMANEM labels, among others. His documentary film NOISY PEOPLE(2007) and the NOISY PEOPLE podcast (2015) are available at perkis.com.  In 2018, Tim and the HUB were the recipients of the GigaHertz Prize for Lifetime Achievement in Electronic Music from ZKM in Karlsruhe Germany.

Don-Qui Five

Ivar Forssén-tenorsaxofon
Adrian Åsling Sellius – altsaxofon
Henrik Büller – barytonsaxofon
Jonas Nilsson – kontrabas & komposition
Axel Larsson – trummor
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Med lika delar blodigt allvar och barnslig energi spränger denna hyperenergiska kvintett upp ett hål i den moderna jazzscenen. I korsningen mellan proggrock, punk, jazz och friimpro griper Don-Qui Five ett fast tag i dig och släpper inte greppet förrän du är alldeles genomsvettig och lycklig.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har en Messengergrupp som heter
“BrÖtz This Week” för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se

Det finns en sovande FFFFK- grupp på Facebook som tyvärr blir alltmer aktuell då budgetar skärs ner kors och tvärs av våra fina ledare:
FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swish eller cash
Öppnar: 19.30

Gästande musiker säljer ofta LP och CD.
Permanenta musiker som driver BrÖtz har även de CD´s till salu. Mycket bra musik att roa sig med under tiden för den långa väntan till nästkommande veckas BrÖtz.
Köpglädjen är den sannaste glädjen!
Stöd gärna musikerna!
http://www.facebook.com/musicloversgProgrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/…/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528