Höst 2021

BrÖtz no. 823 3/11 19:00
Brutter + Spill

Brutter
Christian Wallumrød – trommemaskiner, synth, elektro
Fredrik Wallumrød – trommer, trommesynth, elektro
 
Spill
Magda Mayas-pi 
Tony Buck-tr
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Release på Bandcamp 4. mai 2020:
 
Brutter
Montreuil Beats
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=3MlYP9tbejQ
https://brutter1.bandcamp.com/album/montreuil-beats
https://brutter1.bandcamp.com/releases
 
Brutter tar et skritt videre i sitt pulserende arbeid, med denne utgivelsen av konsertopptak fra Les Instants Chavires (Montreuil, Frankrike).
 
Brutter er et duo-dykk ned i atypisk beatmusikk. Duoen arbeider med maskin- og menneskegenerert pulsmateriale og mønstre i divergerende tempi, en slags blanding av høylydt verksted og mørkt dansegulv. Brutter ble etablert i 2012 og har tidligere gitt ut to album; det selvtitulerte Brutter (2015) og Reveal and Rise (2017), begge på Hubro Music.
 
…if you feel that people attempting to deconstruct techno and funk and introduce their own rhythmic language is worth investigation, I can’t recommend it highly enough.
Mr Olivetti/freq.org.uk
The simplest, plainest events are being presented as the entire musical picture, and yet Brutter make it convincing with their confidence, never slipping, steadily ascending a towering mass of insouciant drumplay.
Adam Devlin/Tiny Mix Tapes
 
Brødrene fikk sin utdannelse ved Trondheim Musikkonservatorium på begynnelsen av nittitallet, og har siden den gang oppholdt seg på ganske ulike deler av musikkscenen. Trommeslager og vokalist Fredrik har spilt i forskjellige rock- og metalband som Span, El Caco og Dog Almighty, i tillegg til arbeidet sitt med singer-songwriter Susanna og soul/r & b-artisten Jarle Bernhoft. Christian leder og lager musikk for sitt eget ensemble, ved siden av sitt arbeid med Dans Les Arbres, forskjellige soloprosjekter, bestillingsverk og ad hoc-konstellasjoner.
 

 

 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SPILL
 
Spill is the Berlin-based duo of Magda Mayas on piano and clavinet and Tony Buck on drums/percussion, formed in 2003. They have, to date released 3 albums as the duo, and have collaborated with John Butcher on the UnSounds label release Plumeas well as with American bassist Damon Smith on the CD Spill Plus(on the Nuscope label).
Tony and Magda have been playing all over Europe, the USA, Australia and Lebanon and, for a three month period in the summer 2016, were together on a artist residence program at Villa Aurora in Los Angeles.
November 2017 sees Tony join Magda for a 10 day period during her residency at Montalvo Arts Center in California, where they have worked on new SPILL recordings.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se
FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 19:00
Konsertstart: 19.30
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgProgrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528