Höst 2021

BrÖtz no. 821 20/10 19:00
Sjöström Häger +
Knedal Andersen-Møster-Edwards
OBS! First group will play 19:30

!DOORS OPEN 7:00!

MUSIC STARTS 7:3O

 

Sjöström/Häger

 

Simon Häger – gi
Emilie Sjöström – slv

 

Knedal Andersen-Møster-Edwards

 

Dag Erik Knedal Andersen-tr
Kjetil Møster-ts
John Edwards-b

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sjöström/Häger är en duo där utrymmet mellan aukustik och elektronik grundligt dissekeras för att rekonstrueras i nya spännande ljudbilder. I ena stunden djupdyker de i ljudens minsta beståndsdelar och i den andra blickar de ut över de stora musikaliska formerna.

Emelie Sjöström är en klassiskt skolad experimentell slagverkare som drivs av sin nyfikenhet av ljud, klanger och nya instrument. Hennes sökande har lett henne till samarbeten med kompositörer från Ungern, Azerbaijan, Tjeckien, Hong Kong och USA samt ett utforskande i Indiens musiktraditioner.

Simon Häger är en göteborgsbaserad friform-gitarrist med en fot stadigt rotat i syntträsket. Med en tydlig vision integrerar han sömlöst det elektroniska med det aukustiska, synten med gitarren.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Møster/Edwards/Knedal Andersen er en trio bestående av tre av de ledende stemmene på den skandinaviske og britiske improvisasjonsscenen. Møster er kjent gjennom band som Datarock, Ultralyd og sitt eget soloprosjekt MØSTER!. Knedal Andersen jobber med band som The Heat Death, Instant Light og en rekke ledende musikere fra den europeiske improvisasjonsscenen. Britiske John Edwards er en legende innen feltet og har spiller jevnlig med blant andre Peter Brötzmann, Louis Moholo Moholo, Evan Parker, og et dryss med andre stjerner som Mulatu Astatke.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se
FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash

Öppnar: 19:00
Konsertstart: 19.30
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgProgrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528