Vår 2019

27/3 BrÖtz no. 769 CASEY MOIR + Kat Hermans Group

OBS! Read This!

För att se menyn med info, program, filmer osv måste du välja Desktop Version på mobil och surfplatta!

Cellphone and tablet users: You have to check Desktop Version to be able to see the menue with info, program, film clips etc.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CASEY MOIR -solo

Kat Hermans Group
Agnes Åhlund – voice
Maria Palmqvist – voice
Benjamin Hermans – baritone sax & clarinet
Anton Jonsson – drums
Kat Hermans – bass & compositions

(photo by Viktor Reuter)
.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CASEY MOIR

Casey Moir är en improvisatör och kompositör bosatt i Stockholm som utforskar ’extended technique’ inom röst. Hennes djupa nyfikenhet i röstens ljudmöjligheter och texturella egenskaper, blandas med den subtila användningen av utvalda pedaler och objekt. Musiken blir lager av den akustiska rösten, förlängda i soundscapes, som vävs samma i ett intrikat nät av sound.

Casey har turnerat runtom i Europa och även i USA, Mexiko, Taiwan och Australien. Utöver hennes arbete med andra musiker runtom i världen, samarbetar hon ofta i interdisciplinära projekt, och jobbar mot ett kollektivt konstspråk mellan dansare, bildkonstnärer samt live visuellartister.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kat Hermans Group

Belgiska basisten Kat Hermans flyttade till Göteborg hösten 2015 för att studera vid Högskolan för scen och musik. Efter examen i maj 2017 valde hon att stanna kvar i stan och frilansa som musiker. Kat syns i diverse sammanhang och på scener runt om i stan, till exempel Unity Jazz och som jamvärd för Nefertitis Playhouse Jamsession.

Idag presenterar hon sitt eget band där hon visar upp en annan sida av den annars swingbaserade traditionella musikern Kat brukar vara. De textbaserade låtarna låter dig försvinna bort i en värld av sväng och suggestiv harmonik. Bandet har turnérat i Belgien och är redo att göra “come back”.

::::::::::::::::::

INFO:

MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se

FFFFKFB

Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.

Gå gärna med i denna grupp!

:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Vårprogrammet:
http://brotznow.se/#home

Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528