2017

27/9 BrÖtz no.709 Lille Ildmaskine + Mayas/Hedtjärn/Lavik Larsen/Rasten

Denna vecka bjuder BrÖtz på två mycket starka grupper; den ena på releaseturné och den andra med nyutspridda vingar! Solen och månen samsas denna vecka 50/50 om tiden och så gör även dessa grupper och vi uppmanar publiken att hjälpa oss att verkligen starta i tid…. det är meningen att våra första konserter ska börja kl 20.30 sharp vilket det har gått lite röta i…. Vi försöker att återställa ordningen. Kom gärna kl 20:00!

Extremt högkvalitativ och inspirerande musik utlovas i en trivsam och avslappnad miljö!


Lille Ildmaskine release turné 2017 emma Augustsson

Emma Augustsson,-cello

Andreas Pollak -trummor

Jonas Enevoldsen Andreasen-saxofon

Mayas/Hedtjärn/Lavik Larsen/Rasten

Magda Mayas – preparert flygel

Isak Hedtjärn – klarinett og altsaksofon

Torstein Lavik Larsen – trompet

Fredrik Rasten – akustisk gitar

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Lille Ildmaskine er en trio bestående af Emma Augustsson, Andreas Pollak (SE) og Jonas Enevoldsen Andreasen (DK), Lille Ildmaskine spiller både kompositioner og improviseret musik. Vi arbejder især med at undersøge lyden af det lidt utraditionelle trioformat cello, saxofon og trommesæt. Vi kommer fra forskellig musikalsk baggrund og der kan både findes referencer til lyden af (free)jazztrio og fritonal kammermusik. Vi spiller smukke melodier og underlige grooves og forsøger at findes et sted at være sammen i musikken hvor vi har det godt og samtidig kan strække hinandens og forhåbentlig publikums ører og hjerter.

——————– ——————–

Mayas/Hedtjärn/Lavik Larsen/Rasten är en ny kvartett som spelar improviserad musikmed utgångspunkt i klanglig sammansmältning och fokus på små ändringar i intonation og textur. Både flygel- och gitarrsträngar sätts ofta i klang med hjälp av olika utvidgade speltekniker och detta blandar sig och skapar en större helhet med blåsarnas luftiga och koncisa klangpalett.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 80kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Höstprogrammet:
http://brotznow.se/#home

Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528