Vår 2022

ONSDAG 2 FEBRUARI 2022 KL. 19:00 BrÖtz no. 830
PAN + Fem Vise Män

PAN

Jung-jae Kim – Tenor Saxophone
Vít Beneš – Electric Guitar
Joel Haag – Acoustic Guitar
Shafeeq Alsadi – Qanun
Farshad Saremi – Kamancheh

Fem Vise Män

Håkan Strängberg – trombon
Gunnar Lindgren – Tenorsaxofon
Joakim Rolandsson – altsaxofon
Nikke Ström – bas
David Sundby – trummor
.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
PAN is an experimental band with five musicians from all over the world. We pursue soundscape/ambient music, which has folk influences of cyclical structure, polyphony, and the emphasis of timbre and texture, with the use of unconventional composing methods and various sound effects, noises, always with improvisation as its core. The band was formed in Gothenburg 2019 winter and released a debut album I Had a Dream 2020 summer.
Our member line-up is: Jung-Jae Kim – Saxophone Vít Beneš – Electric Guitar, Electronics Joel Haag – Acoustic Guitar Shafeeq Alsadi – Qanun (Arabic traditional instrument) Farshad Saremi – Kamancheh (Iranian traditional instrument)
I Had a Dream is PAN’s debut album. The main idea of this album is to produce music with a compound of conventional and alternative sounds by using unsystematic and unmathematical characteristics of natural features. The music is focusing on conveying images, atmosphere, and storytelling that has an audio-movie concept, as the listeners meet musical imaginary experiences. The whole album is talking about dream, which is a reflection of one’s thought or wish. All the tracks form one major theme of the whole album like an omnibus while each piece includes its own subject that has a double-sided meaning. The journey starts with the first track Air (Dream) and follows the tracks as chapters of a story. It ends with the last track Bricks (Battery) when the battery is dead.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Fem Vise Män.
FVM improviserar fritt och utan skyddsnät kring välkända svenska psalmer och folkvisor. Alla gubbsen använder också sina röster.
.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se
FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 19.00
Konsertstart: 19.30
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgProgrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/…/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528