2018

17/10 BrÖtz no.748 O-Janà + Fite / Jonsson

Två duos. En scen. Ett måste!! Välkomna!


MESSENGER UTSKICK.…och maillista:
Jag har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt. Hör av er digitalt till info@brotznow.se så addar jag…Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik@wartel.se

FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Jag föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.

Gå gärna med i denna grupp!

KVÄLLENS AKTER:

O-Janà
Alessandra Bossa: electronics- piano
Ludovica Manzo: vocals

Fite / Jonsson
Niklas Fite – gitarr eller/och banjo
Anton Jonsson -trummor

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Niklas Fite och Anton Jonsson träffades första gången 2014. Sedan dess har de haft många möten. Både som duo och i större konstellationer. Dem känner varandra väl men de överraskar varandra alltjämt.

:::::::::::::

O-Janà
is a duo that brings together singer Ludovica Manzo and pianist
Alessandra Bossa, two musicians and improvisers with different backgrounds. The combination of these two artists, each charged with spontaneity, curiosity and audacity, is exciting and electric and the result of it is a music that moves in several directions such as ambient, ethnic, free-improvisation and electronic.
The main characteristic of the duo is to expand boundaries in exploring and experimenting in the field of song composition and free improvisation, working on their own original material or sometimes on pre-existing songs as well. Compositions are characterized by smooth and liquid soundscapes with melodies lying on a mix of prepared piano and electronic sounds while their lyrics are, by turns, funny or poignant or thought-provoking.Although they are always looking for the clear structure and the “song” form, O’-Janà’s concerts have a strong free improvisational component where sounds can sometimes evolve into distorted beats and jagged lines.

contact : alessandrabossa@gmail.com

::::::::::::::::::::::::::::

Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Vårprogrammet:
http://brotznow.se/#home

Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528