2017

13/12 BrÖtz no.720 Trädet + Marie Krüttli Trio

Juletider stundas och Trädet kommer på besök från Stockholm. Tillsammans med Schweiziska Marie Krüttli Trio blir det en oförglömlig kväll och avslutning på BrÖtzåret!! Redan den 21 december vänder dessutom (förmodligen) jorden tillbaka mot solen och vi går åter mot ljusare tider! BrÖtz strävar också vidare mot densamme och bidrar till en ännu bättre värld genom att i dagarna publicera vårens späckade program.

Årets julklapp blir ett säsongkort till BrÖtz eller hur?

Trädet
Joakim Milder – Saxofoner
Fredrik Ljungkvist – Saxofoner/Klarinett
Pär-Ola Landin – Bas
Christopher Cantillo – Trummor

Marie Krüttli trio
Marie Krüttli-Piano
Lukas Traxel-Double Bass
Martin Perret-Drums

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Trädet

Trummisen tillika bygdens son Christopher Cantillo har samlat ihop ett band bestående av en professor, en saxofonlärare och en trebarnsfar. Två av sin generations absolut mest betydelsefulla saxofonister och en basfantom. Gott sällskap. Egna låtar, egna utflykter.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Marie Kruttli was born in 1991. She started playing the piano at the age of 6. After spending years playing classical music, she discovered jazz as a genre that resonated more with her body and soul. Marie studied at the jazz music department of the University of Lausanne (HEMU) with Emil Spanyi, where she received her bachelor’s in 2012. She then completed her master’s studying with Hans Feigenwinter in Lucerne.

In 2010 Marie started her own trio to perform her original music. The trio released its debut album “Kartapousse” in 2015. During the same year Marie spent 3 months in New York City, where she was immersed in the local jazz scene. She recorded an EP with notable New York musicians which was released in October 2016. She won scholarships from the Friedlwald Foundation and from the Langnau Jazz Night piano competition. Marie and her trio also won the ZKB Jazz Preis 2016. The trio just released its new album “Running After The Sun”. They perform actively in Europe. Over the past few years, Marie has been playing with Gerry Hemingway,Tim Berne, Michael Abene, Matthieu Michel, Dominik Burkhalter, Alban Darche, Dejan Terzic, Samuel Blaser and young upcoming NewYork musicians like Jonathan Barber, Devin Starks, Linda Briceno and Francesco Geminiani among many others

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 80kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Höstprogrammet:
http://brotznow.se/#home

Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528