2017

BrÖtz no.690 15/2 Soloafton

Förra veckan hördes två fantastiska duos, denna vecka blir det tre minst lika fantastiska soloakter!

Anna Högberg – saxofon

Anna är en av Sveriges stora stjärnskott i jazzen! Med sitt eget band ATTACK har hon gjort ett kritikerrosat album och frälsat nästan hela europa med sin musik. Dessutom hörs hon i den hårda frijazztrion Dog Life, kvartetten Se & Hör och gruppen POMBO. Men ikväll blir det – för första gången på Brötz – SOLO!


Susana Santos Silva
– trumpet

Susana Santos Silva is a trumpeter, improviser and composer from Porto, Portugal.
In the last years she has been considered by the international press as one of the strongest emerging voices in contemporary jazz and improvised music.
With a singular approach/voice that comes out of a comprehensive spectrum of influences, from classical and contemporary music to jazz and textural sound art, she is interested in stretching the boundaries of the instrument and in exploring new ways of expression within music.


Herman Müntzing – elektronik

Herman Müntzing har vänt och vridit på akustiska och elektriska föremål sedan 80-talet. Allt från helt vanliga instrument till kortslutna videomixrar, vattendroppar, uppmickad tystnad och långsamt rullande pingisbollar smälter i Hermans händer samman till en störtskön mix. Han spelar och undervisar i improvisation på såväl etablerade jazzfestivaler som på obskyra källarhål i Minsk. Samarbetar med en del kända namn inom genren, med en del okända namn, samt med helt vanliga människor.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 80kr
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/Br%C3%96tz-305847972764528/

Höstprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post334

Tillgänglighet:
www.t-d.se/sv/TD2/Sokresultat/?q=konstepidemin+ått