2017

BrÖtz no.689 Jonsson/Efstathiou + Kakapoi

Denna vecka blir det duos! Två unga duos på helt olika sätt. Ett första möte och en arbetande grupp. Kom och hör det nya!


Jonsson/Efstathiou
Anton Jonsson – trummor
Zoe Efstathiou – piano

Detta är ett möte sammansatt av Brötz. Två intressanta unga röster på den Göteborgska friimproscenen som aldrig tidigare spelat ihop i detta format. Zoe är uppvuxen i Grekland och har sedan ett par år rest runt febrilt mellan Oslo, Köpenhamn och Göteborg och spelat med många av de mest intressanta musikerna i den yngre generationen.
Anton Jonsson är en slagverkare som med stor känsla för sväng och sound är en av de mest spännande unga svenska musiker idag. Med trummisar som John Stevens och Han Bennink som stora inspirationskällor har han utvecklat ett otroligt kommunikativt och energiskt spel. En kombination musiker det kommer att slå gnistror om!


Kakapoi
Henriette H. Eilertsen – flöjt
Hans P. Kjorstad – fiol

KAKAPOI er en Oslobasert duo hvor fløyte og fiolin får utfolde seg i et åpent og akustisk landskap. Med metoder hentet fra friimprovisasjon, minimalisme og samtidsmusikk trer en vag skjønnhet frem, dyrket opp av nostalgi og jordlighet, gjerne sett i fugleperspektiv. De har tidligere spilt en del konserter i blant annet Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Gøteborg.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 80kr
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/Br%C3%96tz-305847972764528/

Höstprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post334

Tillgänglighet:
www.t-d.se/sv/TD2/Sokresultat/?q=konstepidemin+ått