2016

BrÖtz no.682 23/11

En höjdarkväll! Obligatorisk Närvaro!

Ericsson/Melbye/Solberg
Sture Ericsson – sax
Adam Pultz Melbye – bas
Ståle Liavik Solberg – trummor

Et møde med den fantastiske norske slagtøjspiller Ståle Liavik Solberg, det danske kontrabasfænomen Adam Pultz Melbye og den svenske saxsatellit Sture Ericson. Lyde møder lyde der møder lyde, og reminiscenser af musik kan opstå!


Mikejulietmike
Hans Hulbækmo – trummor
Lars Ove Fossheim – gitarr
Anja Lauvdal – synt, piano
Heida Mobeck – tuba, effekter

Bandet MikeJulietMike fungerer som en energisk og eklektisk ideutviklingsplattform til blant annet pop bandet Broen som vi spiller i sammen, der mange av låtene stammer fra friimprovisert utfoldelse fra MikeJulietMike-kvartetten. Vi har spilt sammen i nesten ti år i utallige og vidt foskjellige konstelasjoner. I MikeJulietMike tar vi med oss vår felles musikalske historie noe som skaper et helt unikt samspill der popmusikk, samtidsmusikk, frijazz, popmusikk, samtidsmusikk, impro, hiphop, no wave og country møtes.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Inträde: 80kr
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Väl mött!
www.brotznow.se

Höstprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post334

Tillgänglighet:
www.t-d.se/sv/TD2/Sokresultat/?q=konstepidemin+åttan