2016

BrÖtz no.658 9/3

Två underbara och fantastiska band spelar denna kväll på konstepidemin Paviljong 8.
Göteborgslegenden från grupper som Surreal Lovers och Ellington Girls, Hanna Chawki med nya bandmedlemmar i A lady’s trial, och en av de svängigaste grupperna från östkusten Se & Hör står på programmet denna kväll.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

A lady’s trial
Hanna Chawki – röst
Erik Ivarsson – gitarr
Henrik Olsson – slagverk

Musikern, poeten och skådisen Hanna Chawki har rötter i Syrien, Sverige och USA och har varit en del av Göteborgs alternativa musikscen ända sen 80-talet. Hennes A Lady’s Trial började som ett soloprojekt, men har nu utökats med Erik Ivarsson på lapsteel/gitarr och improvisatören Henrik Olsson på slagverk.


Se & Hör
Anna Högberg – saxofoner
Niklas Barnö – trumpet
Emil Skogh – bas
Dennis Egberth – trummor

Se & Hör är ett band från Hufvudstaden. De spelar egenkomponerad musik med stor frihet och spellust. Att höra dem är en upplevelse, man sugs in och blir fast i musiken som man inte vet om det kommer sluta i succé eller tragedi…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

80 kr inträde
Cash is king

kl 20.00
(1a konserten börjar 20.30)

Väl mött!

www.brotznow.se

Vårprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post286