2015

Brötz no. 623 18/3

Denna onsdag blir en afton i röstens tecken. En nederländsk duo, en preformace-artist med vänner och ett soloset med en av den svenska jazzens starkaste lysande stjärnor.
Varmt välkommen!

Robert van Heumen (NL) – elektronik
Jodi Gilbert (NL/USA) – röst

De som ofta funderar över hur improvisationsscenen ser ut i Nederländerna får sig här ett smakprov av god kaliber. Jodi dansar och sjunger och agerar i en salig och älskvärd kombination. I sammarbete med kompositören, improvisatören och laptop-musikern Robert van Heumen kan vi bara vänta oss en fantastisk upplevelse.


Michele Collins (SE/USA) – röst, performance
With friends

Gränslösa Michele Collins är tillbaka på Brötz. Många gånger har hon kommit inrullandes på Brötz i de mest färgglada utstyrslar och förundrat publiken med sina ord och ageranden. Kvällen till ära har hon med sig sina vänner.
Vad som kommer att hända vet ni bara om ni dyker upp.Lina Nyberg Solo –
sång

Karriären inleddes med samarbetet med Esbjörn Svensson och duoskivan Close och sedan dess har Lina gjort 16 CDs i eget namn, med gräddan av svenska jazzstjärnor.
Lina har även de senaste åren kommit att bli en flitig debattör om musikernas och musikens position i Sverige.
Bandledare, kompositör, arrangör, men denna onsdag får vi höra henne helt och hållet som den improvisationsmusiker hon är – solo.

Dessutom:

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

60 kr inträde
Cash is king

kl 20.00
(1a konserten börjar 20.30)

Väl mött!

www.brotznow.se

http://www.youtube.com/user/brotzbrotzbrotz