2013

No. 546. Onsdag 30/1

Knappt har Brötz hämtat andan efter den senaste urladdningen förren det är dags att presentera nästa dunderkväll nu på onsdag riktad mot den slätstrukna tristessen:

Jello Trio och MOCO (skivrelease)!

Jello trio är Joe Williamson (bas), Erik Carlsson (trummor), Lisa Ullén (piano). Tillsammans bildar de JELLO, som står för Joe Erik Lisa Light Orchestra, Lattjolajban Orchestra, Low Luxurious Loud Orchestra eller vilket L som passar bäst för stunden. Namnet är mindre viktigt; det väsentliga är att JELLO exploderar i ett ösigt post-bop sväng som äger lika många fasetter som deras mångtydiga akronym!

Jello Trio består av:

Lisa Ullén – piano
Joe Williamson – bas
Erik “hard hitter” Carlsson -tr

MOCO är en improvisations röst/piano duo som utforskar olika uttryck genom sound, komposition, improvisation samt spontan komposition. Från vilda gränslösa stunder till intensiva moment och lugna partier reser MOCO tillsammans med publiken på en unik musikalisk upplevelse. Nu är det äntligen dags för debut skivan som släpps på skivbolaget LJUP.

MOCO består av:

Casey Moir-röst
Naoko Sakata-piano

Väl mött 20.00

50 spänn inträde – Cash is king!

Möjlighet till jam efter konserterna för alla som vill