Höst 2020

BrÖtz no. 805 28/10 – Organ Sticks & Strings + Olimpias Orkan

LIVE CONCERT AND STREAMING https://youtu.be/ayw6JRgeHTE

Organ Sticks & Strings
Fabbe Kallerdahl – Orgel
Lade Källfelt – Trummor
Fredrik Rixman – Gitarr

Olimpias Orkan

Olimpia Dynarek – piano Matilda Andersson – sång Adrian Åsling sellius – saxofon klarienett Rikard Wadman – saxofon Klarinett Julia Schabbauer – trummor Björn Petersson – bas (vik)


………………………………………………………………………………………………………………………. Organ Sticks & Strings är en traditionell trio med ett nytt sound. Egna hippa låtar och tillskruvade arr på favoritlåtar utgör repertoaren. Proddat och jammigt blandas i en energirik kompott med hundra procent spelglädje. Dessa namnkunniga typer njuter av varje sekund de spelar ihop och har siktet inställt på en supersvängig jazzskiva som inte kommer vinna en grammis ……………………………………………………………………………………………….

Olimpias Orkan from Gothenburg, Sweden, came together in 2017 with the intention of creating music that pushes boundaries and challenges the norms of jazz by exploring the infinite possibilities of a seven-piece band. With vivid melodies, energetic improvisation and a strong interaction on stage, the septet catches the ears and hearts of the listeners. The lyrics depicts a wide range of emotions that can occur in a human being and portrays the injustice in society in an honest and 

………………………………………………………………………………………………. .INFO:
MESSENGER UTSKICK….och maillista:
Vi har startat en Messengergrupp som heter
BrÖtz This Week för att kunna skicka inbjudningar/påminnelser på ett smidigt sätt.
Hör av dig digitalt till info (at) brotznow.se så addar vi…
Vill du också/hellre vara med på en mailutskickslista så skriv till henrik (at) Wartel.se
FFFFKFB
Det finns numera också en FFFFK grupp på Facebook: FFFFKFB – Forum För Främjandet av den Fria Kulturen på FaceBook. Vi föreslår att fria kulturarbetare kommer fram till ett manifest ett, manuskript, en skrivelse, en text som innehåller ett förslag hur pengar för den fria kulturen ska hanteras. Tanken är att via denna grupp gör en gemensam formulering.
Gå gärna med i denna grupp!
:::::::::::::::::::::::::::
Brötz Inträde: 100 kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Vårprogrammet:
http://brotznow.se/#home
Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/
Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528