2017

15/11 BrÖtz no.716 Beam Splitter+Olof Lövmo Trio

Välkomna till BrÖtz denna afton! Solen lyser alltid hos oss! Ta en paus från regnrusch och tilltagande julrusk. Köp några skivor från artisterna eller Music Lovers records … och/eller en tavla av Lucio Gonzales och slappna av till musiken av dessa två eminenta grupper!

BEAM SPLITTER
Audrey Chen – voice
Henrik Munkeby Nørstebø – trombone

OLOF LÖVMO TRIO

Olof Lövmo – piano
Robin Draganic -bas
Andrea Marcelli- trummor

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

BEAM SPLITTER is the duo of Henrik Munkeby Nørstebø (NO) and Audrey Chen (US). Using the trombone and voice, they maneuver a balance between fragility, intimacy, the ecstatic and measured control. They share a common sense of pulse and an inherent understanding of the way they each aurally manage and let go of every consecutive moment. The lungs release through to mouths to bell, back and forth like a tactile breathing exchange.

Since beginning their collaboration in 2015, Nørstebø and Chen have been extensively touring the globe, in Europe, New Zealand, Argentina, Brazil, and the USA. They have taken part in larger commissioned works at the Teatro Colon, Buenos Aires and largely conceptualized a theatrical adaptation of MEDEA in front of the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine (for butoh dancers and musicians) produced by the Ukho Agency. They have shared their collaborative projects with artists such as Phil Minton, Bob Ostertag, Michael Vorfeld, Thomas Rohrer, Valentin Tszin, Flavia Ghisalberti and Leonel Kaplan.
www.youtube.com/watch?v=dkB20l3w5-c
……………………………………………………

OLOF LÖVMO TRIO startade 2011 och består till två tredjedelar av Berlin och en tredjedel Kalmar. 2014 gavs första skivan “Wood Songs” på norska etiketten Kirkelig Kulturverksted. Musiken är till största del Lövmos och kan beskrivas som atmosfärisk, skoglik och finstämd!

Robin Draganic – kanadensisk/kroatisk basist som känns igen som en av förgrundsfigurerna i Berlins jamkultur sedan ca 25 år tillbaka

Andrea Marcelli -italiensk trumslagare med digert CV där bland andra Wayne Shorter, Allan Holdsworth och John Patitucci finns med. Numera hemmahörande i Berlin.

Olof Lövmo -pianist från Kalmar

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 80kr swisch eller cash
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Höstprogrammet:
http://brotznow.se/#home

Tillgänglighet:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Konstepidemin/Konstepidemin-Attan/

Väl mött!
www.brotznow.se
https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528