2017

31/5 BrÖtz no.705 The Gathering

Isak Hedtjärn bjuder in till Brötz första GATHERING!

(gratis inträde)

“The Gathering is a space, place and time where we can build up confidence in our creativity; where we can sit in silence, sing, play an instrument, draw, be poetic; prophetic; we could talk in tongues, talk to each other, to ourselves, talk to voices. We can listen, make sounds; melodies and noise, soft and loud; leave space, fill it up; explore rhythm and time, chaos and rhyme; lullabies and laments; shyly and boldly be in our different rhythms together. ” – Maggie Nicols

Med dessa ord är ni ALLA inbjudna till en massimprovisation utan dess like!

Jag (Isak) har träffat Maggie Nicols, grundaren till detta “koncept” flertal tillfällen och hon har berättat så varmt om detta. I 25 år har hon ordnat olika typer av Gatherings, sådana som sträcker sig över flera dagar eller bara över en kväll.

Det blir något magiskt i att tillåta allt att ske. Att öppna upp sinnena. Inget är rätt eller fel. Alla är välkomna precis som de är, med alla sina erfarenheter och känslor. En slags urimprovisation ser jag det som. Och jag är väldigt nyfiken på hur detta kommer att bli.

Tanken är att vi alla hjälps åt att skapa denna fria rymd och tillåter oss vara i detta under HELA kvällen (fram till 22.30)

ALLA närvarande är välkomna att delta och att gå in och ut ur improvisationen som en behagar.

Detta är ingen konsert i vanlig ordning. Utan mer som en improvisationsfest!!

Alla tar med det de behöver för att delta och går när de känner för det.

Varmt välkomna!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inträde: 0 kr swisch eller cash

Öppnar: 20.00

Konsertstart: 20.30

Music lover records säljer grymma plattor

http://www.facebook.com/musicloversgbg

Vårprogrammet:

http://www.brotznow.se/#post366

Tillgänglighet:

www.t-d.se/sv/TD2/Sokresultat/?q=konstepidemin+ått

Väl mött!

www.brotznow.se

https://www.facebook.com/BrÖtz-305847972764528