2016

BrÖtz no.674 28/9

Denna kväll presenteras bland det nyaste och bästa från Stockholm och Göteborg!Om Tat Sat
Susanna Risberg – gitarr
Niklas Barnö – trumpet
John Holmström – piano
Palle Sollinger – bas
Gustav Nahlin – trummor

John Holmström:
“Jag är bandledare och kompositör. Jag drog ihop ett gäng baserat på att de alla har
starka individuella uttryck som jag ville höra tillsammans och har arrangerat musiken efter oss. Om Tat Sat är ord som jag använder för att uttrycka ambitionen och utgångspunkten i mitt musikskapande och musicerande och också för att påminna om andra sfärer och ett djupare varande. Jag gillar massa olika musik och att skriva låtar men mest gillar jag jazz.”

Dahlgreen/Lorinius/Wartel

Signe Lykkebo Dahlgreen – sax
Alfred Lorinius – bas
Henrik Wartel – trummor

Saxofonisten Signe Dahlgreen har under de senaste åren låtit höra om sig i olika konstellationer både lokalt och internationellt. Här ser vi henne i en nybildad trio med Alfred Lorinius på bas och Henrik Wartel på trummor.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

Inträde: 80kr
Öppnar: 20.00
Konsertstart: 20.30

Väl mött!

www.brotznow.se

Höstprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post334