2016

BrÖtz no.655 17/2

Gott folk!
Två superakter väntar er.
Missa inte denna unika chans till att uppleva otrolig musik.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Alessandra Bossa Solo – piano

Alessandra Bossa, italiensk pianist och kompositör som är högt utbildad inom musiken och välrenommerad i Italien och Sverige. Sedan 10 år tillbaka är hon aktiv som projektledare inom musikområdet. Alessandra har sysslat med alla delar av musiken under de sista åren, t ex. som repetitör, tonsättare, pianist, textförfattare, improvisatör och elektronisk liveföreställning.

Røysum/Kimestad Duo
Andreas Røysum – gitarr, klarinett
Erik Kimestad Pedersen – trumpet

Erik Kimestad Pedersen är ett känt namn på den danska scenen; man kan antingen ha hört honom i Kresten Osgoods band, med det danska grammy-vinnande bandet Horse Orchestra eller i ad-hoc sättningar med folk så olika som Gilad Hekselman & Eugene Chadbourne. Gitaristen & klarinettisten Andreas Røysum har från sin bas i Oslo låtit sig höras med Brötz-känningar som Adrian Myhr, Dag Erik Knedal Andersen, Andreas Wildhagen, Frode Gjerstad, Henrik Nørstebø mm. Som duo kan de skapa så gott som alla ljud som finns.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Reklam: FFFFK & Brötz presenterar: Jamkväll den 25 februari. Mer info tillkommer.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

80 kr inträde
Cash is king

kl 20.00
(1a konserten börjar 20.30)

Väl mött!

www.brotznow.se

Vårprogrammet:
http://www.brotznow.se/#post286