2015

Brötz no. 649 16/12 – SÄSONGSFINAL

Säsongsavslutning på Brötz!
Obligatorisk närvaro!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Brutter
Christian Wallumrød – trummaskin, synth, elektronik
Fredrik Wallumrød – trummor, elektronik

Dry and clear, abstract and fascinating. Brutter, an electronic duo consisting of two brothers, presents its debut with an eponymous, limited-edition LP. The result sounds as though a gigantic collection of machines has taken control over itself and has produced its own distinctive, confusing and tenacious dance music

Non Singing Apes
Pontus Torstensson – trummor
Lars Carlsson – elektronik

Pontus Torstensson spelar trummor i Exorcist GBG, Tentakel och en rad andra grupper. Lars Carlsson är en kompositör som skrivit musik till allt ifrån symfoniorkestrar till dubbelgitarr. Tillsammans blir de Non Singing Apes, och gör världspremiär på Brötz!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dessutom:

Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

60 kr inträde
Cash is king

kl 20.00
(1a konserten börjar 20.30)

Väl mött!

www.brotznow.se