2015

Brötz no. 619 18/2 Archer Spade & Bone Machine

Denna onsdag hör vi en unik duo som spelar komponerad musik på trombon och elgitarr, och nyskriven superjazz från Trondheim och Göteborg! Missa inte!

Archer Spade
Dan Blacksberg – trombon
Nick Millevoi – gitarr

Archer Spade is an experimental chamber group comprised of trombonist and Dan Blacksberg and electric guitarist Nick Millevoi. Equally capable as composers, improvisers, and interpreters, Blacksberg and Millevoi are redefining and expanding the traditional composer/performer relationship in contemporary chamber music. From their base in Philadelphia, the duo is developing a dynamic repertoire of new works commissioned from contemporary composers and pieces composed by Blacksberg and Millevoi themselves. Archer Spade is a new model for the creation and presentation of new music; a small, versatile, and efficient ensemble of multi-talented artist/interpreters designed to meet and reflect the current demands of innovative new music.


Bone Machine
Adrian Løseth Waade – fiol
Karl Nyberg – tenorsaxofon, basklarinett
Viktor Reuter – kontrabas
William Soovik – trummor

Bone Machine er en svensk/norsk kvartett som med finurlige komposisjoner og sterke solistiske elementer skaper et lekent og dynamisk sound. Låtene er en blanding av enkle melodier og komplekse komposisjoner, med samspillet i sentrum. Musikken slekter på den nordiske musikktradisjonen med innslag av amerikansk frijazz, med nesa pekende den rette veien!

Dessutom:
Music lover records säljer grymma plattor
http://www.facebook.com/musicloversgbg

60 kr inträde
Cash is king

kl 20.00
(1a konserten börjar 20.30)

Väl mött!

www.brotznow.se

http://www.youtube.com/user/brotzbrotzbrotz