2013

Höstpremiär 4/9. No. 654

Den långa väntan är över, äntligen dags för höstpremiär på Brötz! Startfältet för första kvällen består av 3 finfina band.

Matti Ollikainen hemlighetsprojekt

Pianovirtuosen, poeten och bluessångaren Matti Ollikainen spelar upp till dans på Brötz höstinvigning. Som vanligt vet vi inte särskilt mycket av vad som skall hända när Matti Ollikainen bjuder på konsert på Brötz… Spännande blir det i alla avseenden!

Matti Ollikainen – pi
+gäster

HOJ

Jonny, Georgia och Henrik Wartel bjuder på frijazz på äkta härligt Wartel manér. HOJ är en duo som funnits i ett tiotal år, sedan ett år tillbaka existerar de nu som trio med det unga stjärntillskottet Georgia Wartel på bas.

//www.youtube.com/embed/CUMHxCl5KdU

Jonny Wartel-Sax
Georgia Wartel-Bas
Henrik Wartel-trummor

KNYST! (No)

Först å främst spelar Knyst musik som kokar av energi! Låtmaterialet tar utgångspunkt i allt från enkla riff till mer komplexa och konceptuellla strukturer. Således utforskas gränslandet mellan det nedskrivna och det totalt fria. En Norsk trio som du inte vill missa!

Andreas Wildhagen – tr
Kasper Værnes – altsax, klarinett
Christian Meaas Svendsen – bas

Lyssna till KNYST:
www.soundcloud.com/knysttrio

Dessutom! Music Lovers Records säljer vinyl; mycket frijazz och improvisationsplatter.

60 kr inträde

Cash is king

Väl mött kl 20.00