2012

BrÖTZ no. 538 ON 21/11 kl 20.00

Två akter denna afton på Brötz.

Mångkunnig och belevrade kontrabasvirtuosen Victor Skokic (känd b.la från frijazz bandet Black China, Sarah Riedel Timeline och sin egen Taubeorkester Tira Vento) har här satt ihop en grym kvartett som jazzar loss så det står härliga till!

Victor Skokic Quartet

Tomas Jäderlund,sax

John Holmström,piano

Viktor Skokic bas

Dag-Magnus Narvesen (NO) trummor

Kvällens andra akt är blytung! Allas våran hustrombonist Håkan Strängberg kommer att köra en combo med ljudpoeten Jarl Hammarberg. Hammarberg har varit verksam poet sedan 1960 talet och sammarbetat med bland annat Öyvind Fahlström, Åke Hodell och Torsten Ekbom. Hammarberg debuterade som konkret poet med samling Bord duka er! (1964). Sedan dess har Hammarberg gett ut ett trettiotal lyrik och prosaböcker. Hammarberg har under senare år fördjupat sig i språket Esperanto. Heavy shit med andra ord!

https://youtube.com/watch?v=9ue5FQSQxdk%3Frel%3D0

http://www.youtube.com/watch?v=9ue5FQSQxdk

Missa inte!

Väl Mött kl 20.00