2012

BRÖTZ no. 535 ON 7/11 kl 20.00

7/11 IMPRA Presenterar Klubb Kom In

Lisa Bodelius Quartet

Lisa Bodelius – trb Edvin Nahlin – pi Gustav Nahlin – tr Max Thornberg – bs

Lisa Bodelius är en jazztrombonist på frammarsch. Blev bland annat utnämnd till 2011 års Faschings vänner-stipendiat. Med sin nya kvartett spelar hon egenkomponerad musik, med utgångspunkt från jazzen och improvisationen men med gränslöshet i musiken som ledord.

HoJ

Henrik Wartel – tr

Jonny Wartel – ts

Georgia Wartel – b

HoJ var en duo bestående av Henrik och Jonny Wartel, trummor och saxofon som har verkat i många år både fristående och i performancegruppen Tajphoon Tivoli. Barnen har under tiden växt upp och nu har Georgia Wartel tillkommit som permanent medlem i gruppen. Vi spelar musik direkt ifrån vårt gemensamma hjärta.

Länk:

http://www.myspace.com/jonnywartel