2012

No. 529

Efter Impras finfina Klubb Kom In premiär på Brötz förra veckan är det nu dags för nya takter.

För alla er som befinner sig i Göteborg med omnejd nu på onsdag 26/9 så är det helt enkelt inte ok att missa Brötz! Vad sägs som supercombon Huntress Bow med röstekvilibristerna Mariam Wallentin och Lindha Kallerdahl? Dessutom; ett mästarmöte där trumpetaren Axel Dörner och pianisten Andrea Neumann lirar med den norska improduon Vertex.

WOW!

Vertex är en norsk impro-duo som består av Petter Vågan (lapsteel/akustisk gitarr/elektronik) och Tor Haugerud(percussion/signalgenerator/field-recordings).
Duon har dykt in i sin egen blandning av elektro/akustisk-improvisation, med element som sträcker sig från lågmälda elektroniska droner, via country/folk inspirerad minimalism, till förvrängda industriella väggar av ljud. Med sig har de världsartisterna Axel Dörner trumpet och Andrea Nuemann på inside piano och mixing board.

Länk: http://soundcloud.com/pettervagan/vertex-d-rner-neumann-lausanne

Huntress Bow är:

Mariam Wallentin-Sång och trummor
Lindha Kallerdahl-Sång och bas
Huntress Bow skapar tung, vacker och smutsig musik. En stor varm bas, skitiga trummor och två säregna röster med modet och kraften i fokus för skapandet. Och energi, lekfullhet. Egenkomponerade låtar där improvisationen visar vägen framåt. Huntress Bow är en mörk himmel med en ljus, strålande öppning.

Länk:http://www.facebook.com/pages/Huntress-Bow/450774344948370

Som vanligt blir vi hemskt glada om det blir jam efter konserterna! Så ta med dragbasunen och djembetrumman så kör vi.

Väl mött kl 20.00